Over HeleneMG

Mag ik me even voorstellen. Mijn naam is Helene van der Meijs en ik ben mode ontwerpster. In mijn atelier in Heusden ontwerp en maak ik al ruim 15 jaar, voor voornamelijk dames, kleding voor bijzondere gelegenheden. Natuurlijk is dit avondkleding, maar ook heel veel bruidskleding en bruidsjurken. Dit is een feest om te mogen doen. Ik nodig je dan ook graag uit om mijn couture website te bezoeken zodat je ook deze kant van mijn bedrijf leert kennen.

Doordat ik veel voor bruiden werk kreeg ik automatisch ook te maken met de vraagstukken rondom de huwelijksceremonie. Een steeds terugkomende vraag was: “Hoe presenteren we nu op een mooie manier onze trouwringen bij de huwelijksceremonie”. Het antwoord op die vraag was snel gevonden, een ringkussen!

Het gebruik van een ringkussen is in o.a. Engeland en Amerika een ‘must’. Een traditie die al lang bestaat. Het is een mooie en voorname manier om de belangrijke rol die de trouwringen tijdens de huwelijksceremonie innemen te onderstrepen. Hoe mooi is het om deze trouwringen te mogen etaleren op een prachtig en persoonlijk gemaakt ringkussen. Dit doet de trouwringen echt eer aan. Maar dan moet het ringkussentje natuurlijk wel klasse zijn.

Natuurlijk was ik ook in de gelukkige omstandigheid dat ik de ringkussentjes vaak kon maken van de resten stof van de trouwjurk. Een perfecte match in het geheel. Dus maakte ik vele bruidsparen, waarvan de bruid zich door mij liet kleden, gelukkig met een heel persoonlijk ringkussen. Door de blijdschap die ik zag wist ik dat ik meerdere bruidsparen hiermee een dienst kon bewijzen.

Dus begon ik deze ringkussen website die inmiddels al bijna 10 jaar bestaat en heb heel veel ringkussentjes mogen maken. Zowel standaard ringkussens, maar ook vele speciale wensen heb ik in vervulling kunnen laten gaan. En telkens weer ontvang ik veel dankbaarheid en complimenten.

In 2009 benaderde Martinshof (leverancier van trouwringen aan juweliers) mij met de vraag of ik voor hun ook ringkussens wilde maken. De reden waarom ze speciaal mij daarom vroegen is omdat de kwaliteit van mijn ringkussens erg hoog is en daarnaast worden ze prachtig verpakt in -zeg maar- grote sieradendozen met magneetsluiting. Een top-juwelier waardig artikel. De ringkussens werden als serviceartikel aan juweliers aangeboden. Zij konden dan voor hun klanten (bruidsparen) een ringkussen bestellen bij aankoop van een paar trouwringen.  Toen Martinshof in 2014 failliet ging benaderden de juweliers mij met de vraag of ik misschien dan rechtstreeks voor hun deze ringkussens kon maken…….  maar natuuuurlijk kon dat! Dus zo is het gekomen dat ik niet alleen voor bruidsparen individueel ringkussens maak maar ook verschillende juweliers in Nederland ringkussens op bestelling lever.

Zo, nu weet je een beetje hoe dingen zijn ontstaan en hoe ze kunnen lopen. Wil jij ook graag een heel persoonlijk ringkussen neem dan contact met me op. Er is heel veel mogelijk en eerlijk gezegd heb ik nog nooit ‘nee’ hoeven zeggen omdat een speciale wens niet gerealiseerd kon worden.

In ieder geval wens ik je veel voorpret met het organiseren van jouw huwelijksfeest en natuurlijk wens ik je een fantastische en onvergetelijke trouwdag toe.

Lieve groet,

Handtekening-Helene (2)

Helene van der Meijs